PTGoes, het verlengstuk voor professionele hulpdiensten

Informatie en maten

Ringers Gloves is een gerenommeerd merk hulpverleningshandschoenen uit Amerika.

Met hun jaren lange ervaring in het beschermen van de handen van hulpverleners zijn zij niet meer weg te denken uit de markt. De topkwaliteit materialen en de technologische vervaardiging van de handschoenen staan garant voor vele veilige inzetten. Ringers verwoord hun missie als volgt:

Ringers-missie:

Zorgen voor oplossingen voor de uitdagingen waarmee uw handen te maken krijgen door naar eindgebruikers te luisteren, van hun ervaringen leren, en de meest technologisch geavanceerde handschoenen op de markt ontwikkelen.

Ringers-inzet:

Ringers Gloves is 100% inzetten voor onze klanten en het leveren van de hoogste kwaliteit taak-specifieke handschoenen bij een concurrerende marktprijs. Onze producten zijn speciaal ontworpen met de eindgebruiker in het achterhoofd; we luisteren naar wensen van klanten, onderzoeken eisen voor industrie handbescherming, en ontwikkelen een strategie die aan deze eisen voldoet. Het ringers team streeft ernaar om de best mogelijke service aan onze klanten van eindgebruikers en distributeurs tot zakelijke veiligheidsspecialisten.


Ringers-waarden:

Integriteit - Real.  

Passie - Volledige inzet in het hart en de geest.

Kwaliteit - het creëren van de hoogste kwaliteit handschoenen beschikbaar.

Partnerschappen - Ontwikkeling win-win-win relaties met eindgebruikers, lopende distributeurs en medewerkers.

Veiligheid - Bescherming van onze consumenten, twee handen tegelijk.

Testiminials PTGoes