PTGoes, het verlengstuk voor professionele hulpdiensten

Lezing op maat

Lezing op maat

Met Provectus kunt u behalve trainingen op maat ook lezingen op maat samenstellen, precies aansluitend op de behoeften van uw dienst en uw technische hulpverleners.

Of dat nu voor politie, brandweer, ambulance of bedrijfshulpverlening is, Provectus werkt altijd en alleen met uitstekend gekwalificeerde specialisten uit de betreffende vakgebieden. Instructeurs die niet alleen veel kennis en ervaring hebben, maar bovendien op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in hun vak.

Doel
Met een lezing op maat, kiest u zelf welke onderwerpen u wil laten presenteren om uw manschappen bij te praten over de laatste en/of toekomstige ontwikkelingen in uw vakgebied. In nauw overleg met u stelt Provectus de inhoud samen van een lezing op maat.

Inhoud
De lezing wordt gegeven in de vorm van een interactieve presentatie (PowerPoint) met volop gelegenheid tot het stellen van vragen en wordt deze veelal een boeiende gastles.

Reserveren en kosten
Afhankelijk van de inhoud en het aantal deelnemers duurt een interactieve lezing meestal zo'n 2 tot 3 uur. De prijs van een interactieve lezing op maat wordt bepaald door de duur en de inhoud en is derhalve op aanvraag.

 

Over de lezingen. Over de trainingen. Over referenties. Offerte aanvragen.


 

 

Testiminials PTGoes