PTGoes, het verlengstuk voor professionele hulpdiensten

Historie

Erik de Kunder (1962), werd opgeleid tot vrachtwagenmonteur. Met dit diploma op zak ging hij in de transportsector aan de slag als technisch hulpverlener voor vrachtwagens die onderweg in de problemen raakten. Bijna tegelijkertijd, in 1980, begon hij ook zijn loopbaan bij de vrijwillige brandweer, waar hij 7 jaar actief was als ICET/Saver instructeur.

Behalve ervaring met technische hulpverlening deed Erik al die jaren ook veel ervaring op met slachtofferhulp en multidisciplinaire samenwerking. In 1990 stapte hij over van de transportsector naar de ambulancedienst. Totdat hij in 1996 besloot Rescue 1 op te richten, de voorloper van Provectus. Hij wilde zijn kennis en ervaring gaan inzetten voor het verbeteren en vernieuwen van de technische hulpverlening en de brandbestrijding.

Inmiddels maken tal van brandweer- en politiekorpsen, ambulancediensten en bedrijfshulpverleningsteams in Nederland en Belgiƫ gebruik van de deskundige adviezen, brandbestrijdingsmiddelen en trainingsprogramma's van Provectus. Januari 2011 werd Provectus door Firexpress benoemd tot exclusief dealer voor de Benelux van hun revolutionaire watermist blussysteem.

Over het bedrijf. Over de werkwijze. Over de klanten. Over Firexpress.

Testiminials PTGoes