PTGoes, het verlengstuk voor professionele hulpdiensten

Actueel

Train de trainer Brabant Noord

Lukas Workshop THV een groot succes

Provectus heeft voor Dynastart Tools Training Academy op 30 juni de praktijktraining voor de 1e workshop "hulpverlening bij moderne voertuigen" 2012 verzorgt.

Uit alle delen van het land waren...

Lees verder

Nieuwe SIV Veiligheidsregio Haaglanden

SIV voertuig Veiligheidsregio Haaglanden.

 

Eind juni is het SIV voertuig voor Veiligheidsregio Haaglanden afgeleverd.

De Fa. Kenbri - C&C heeft een mooi staaltje vakmanschap geleverd bij het...

Lees verder

Nieuwe website

Provectus heeft sinds kort een nieuwe website. Als full-service aanbieder van brandweer oplossingen, kunnen we ons op deze manier nog beter profileren.

 

Lees verder

< 1 | 2

Snijklasse 5 THV hanschoen Nieuw in de collectie!


Snijklasse 5 CE gekeurde Ringers THV handschoen "Knit Cut 5".

een handschoen die voldoet aan de hedendaagse eisen van de Nederlandse brandweer. De meeste THV hanschoenen snijklasse 5 hebben geen of nauwelijks bescherming aan de bovenzijde. Daarin is nu verandering gekomen met de komst van deze uitermate geschikte THV handschoen. bijzonder eigenschappen:

• TPR bescherming tegen stoten op de top van de hand en de volledige lengte van de vingers

CE classificatie Level 5 Cut Resistance

• CE 4543 EN 388

• Glasvezel

• Nitril ademende Top

• Superieure grip op nat en droog oppervlak

• Handig

Artikelcode 065

Maat S – M – L – XL  - XXL - XXXL

Introductieprijs € 24,95 pp ex btw

In Maart hebben we een opleiding afgerond om de THV instructeurs van de veiligheidsregio Brabant Noord klaar te stomen om de nieuw te vormen THV teams zelfstandig op te leiden. Het bestaande budget was ontoereikend om de 6 nieuw te vormen THV teams op een oefencentrum in zijn geheel te scholen.

In de voorbereiding hebben we dan ook met de afdeling vakbekwaamheid de mogelijkheden besproken om te nieuwe THV teams toch te trainen voor hun nieuwe taak. Er is gekozen om 6 THV Instructeurs op te leiden om deze taak bij de teams uit te gaan voeren. de opleiding voor deze 6 instructeurs duurde 3 dagen en werd op het oefencetrum van de brandweer Midden-West Brabantin Tilburg verzorgt. de cursus beastaat uit en vooraf vastgesteld theorie pakket en de nodige praktijkscenario's. de wrakken waren zodanig geprepareerd dat de werkelijkheid zoveel als mogelijk werd nagebootst.

Met ruimte voor overle, discussie en uitproberen is er heel veel behandeld wat de instructeurs weer uit gaan dragen binnen hun eigen regio. er is ook geinvesteerd in een Powerpoint Presentatie zodat de instructeurs over hetzelfde lesmateriaal beschikken.

Inmiddels heeft de aftrap plaatsgevonenden en zijn de eerste cursisten naar volle teveredenheid opgeleid. Provectus wenst de instructeurs veel succes bij het afronden van deze klus.

Testiminials PTGoes